Immo Corbati verkoopt niet alleen uw huis. Het begeleidt u bij het hele proces van a tot z en staat u bij met persoonlijk advies.

Immo Corbati verkoopt niet alleen uw huis. Het begeleidt u bij het hele proces van a tot z en staat u bij met persoonlijk advies.

Over ons

Sinds 2011 is Immo Corbati een groeiende speler. Dankzij een uniek concept, een snelle en persoonlijke service én een grote klanttevredenheid.

Immo Corbati verkoopt/verhuurt uw woning

Een woning kopen of huren: hoe begint u daar aan? Met Immo Corbati wordt het kinderspel. Wij dragen persoonlijk contact én advies hoog in het vaandel en zorgen ervoor dat u een geschikte woning kan vinden.

Immo Corbati helpt u ook bij het te koop of te huur zetten van uw woning. Wat moet u allemaal doen om in orde te zijn volgens de Belgische wetgeving en hoe ga je efficiënt te werk?

Elektrische keuring en EPC

Dankzij ons uniek concept kan u ook een beroep doen op onze deskundige voor een energiekeuring en een elektrische keuring. Na deze keuringen krijgt u een attest, wat bij verkoop en verhuur van uw woning verplicht aanwezig moet zijn.

Daar stopt onze service niet. We begeleiden u ook graag met renovatiewerken en helpen u graag met al uw vragen om deze werken efficiënt aan te pakken.

Dankzij onze expertise en ervaring op al deze vlakken kan de Immo Corbati-deskundige u bij het ganse verkoop- en verhuurproces bijstaan en adviseren. Zo bent u zeker dat alles optimaal in orde is volgens de wetgeving én uw persoonlijke wensen.

Al uw vastgoed in de provincie Antwerpen

Immo Corbati is actief in heel de provincie Antwerpen.