Renoveren doe je met Immo Corbati op een energiezuinige en duurzame manier zodat het comfort van uw woning piekt

Renoveren doe je met Immo Corbati op een energiezuinige en duurzame manier zodat het comfort van uw woning piekt

Renoveren

U bent (net) de trotse eigenaar van een woning en wil renoveren of verbouwen? Immo Corbati bekijkt samen met u hoe dit proces op de efficiëntste manier aangepakt kan worden.

Renoveren: hoe gaat dat in zijn werk?

De elektriciteit is niet in orde, uw ramen of dak zijn aan herstelling toe, … Kortom, het is tijd om renovatiewerken door te voeren. Deze structurele verbouwingen zijn vaak onprettig. Immo Corbati begeleidt u tijdens het renoveren. Samen bekijken we wat uw verlangens zijn en hoe het resultaat van de renovatiewerken er zal uitzien.

De EPC-score verbeteren dankzij renovaties

Staan er zaken in het energieprestatiecertificaat (EPC) die onder handen moeten worden genomen? Blijf niet bij de pakken zitten en voer de voorgestelde renovatiewerken uit. Het resultaat is niet alleen een beter EPC-rapport, maar ook een woning met een hoger comfort. Een Immo Corbati-deskundige kan zelf een EPC-attest opmaken. Zo slaat u een stap over en weet u meteen welke renovatiewerken er aan de woning uitgevoerd moeten worden. Renoveren wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Wij houden rekening met de energiezuinigheid van uw woning. Uw woning wordt zo comfortabeler, duurzamer én krijgt een meerwaarde bij een eventuele doorverkoop. Als u al over een EPC beschikt, kan u er ook voor kiezen om alleen een dienst te doen op onze renovatiebegeleiding.

Renoveer met de hulp van Immo Corbati-professionals

Immo Corbati werkt samen met erkende aannemers op verschillende gebieden. Dankzij hun expertise en ervaring hoeft u zich geen zorgen te maken over al uw renovaties. U kan een beroep doen op ons voor:

  • Alles in verband met isolatie (ramen, dak, muren)
  • Keuze en plaatsing van uw ramen
  • Vernieuwen van de elektriciteit
  • Vernieuwen van stookketel of boiler

 

Tips voor uw renovatie

Wie gaat renoveren, is maar beter goed voorbereid. Met deze praktische tips zit u alvast goed:

Verzamel de nodige informatie

Doe ideeën op en bepaal wat u exact wil. Speur het internet af en neem eens een kijkje in magazines over verbouwen. Geraakt u er nog steeds niet uit? Dan helpen wij u met plezier mee om een keuze te maken.

Doe een beroep op professionals

Niets zo erg als slecht uitgevoerde renovatiewerken. Voorkom die ellende en ga in zee met deskundigen. Zo bent u zeker dat de juiste kennis en ervaring aanwezig is. Immo Corbati werkt samen met erkende specialisten en is de geschikte partner. Kan u al een deel zelf doen en zo kosten besparen? Twijfel niet en steek de handen uit mouwen.

Stel een planning op

Neem een duidelijke beslissing wanneer u wil starten met de renovatiewerken en prik ook meteen een einddatum. Waak tijdens de renovatie over uw schema zodat er geen onnodige vertraging wordt opgelopen.

Bepaal uw budget

Maak een financiële raming en waak erover dat u een gezond budget opzij zet. Vergeet zeker niet om een marge in te bouwen. Immo corbati kiest er steeds voor om energiezuinig te renoveren. Zo kiest u voor duurzaamheid en bespaart u alvast heel wat kosten. Mogelijk komt uw renovatie in aanmerking voor de renovatiepremie.

Plannen om te verbouwen of vragen over energiezuinig renoveren? Vraag een gratis offerte aan zonder verdere verplichtingen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.